tirsdag 9. desember 2014

Skjønte du denne?

Erik

Under har du en kombinasjon av etternavn på to nygifte.
Alt tyder på en spennende framtid for de to!
Lite aner Dickman hva han vil finne under kjolen til Cockman....

Skulle ekteskapet overleve, får de kanskje en sønn, som herr Dickman vil gi fornavnet: Dick..
Om vi antar at fruen nedstammer fra Übermenschene (les: Herrefolket i Europa), vil hun trolig også sørge for en viss navnlig likevekt- og en smule europeisk ballast på den nyfødte, ved føye til et arisk navn (som trolig vil være) "Dieter" - og som stå først..:  Med andre ord: Dieter-Dick Cockman-Dickman..

.. Kanskje blir Dieter-Dick glad, kanskje blir han lei, kanskje blir han kvirrevirrevitt (... gjengitt etter hukommelsen (og den er korrekt) fra D. Duck fra 1960-tallet en gang), når han går ut i livet. Navnet skal jo egentlig ikke skjemme noen, som en eller annen gluping har sagt så "klokt". 

Skulle man så tenke seg at Dieter-Dick senere skulle studere medisin og bli gynekolog, vil det trolig stå følgende på skiltet: "Dr. Dieter-Dick Cockman-Dickman - Gynecologist". ... En kortvarig praksis, trolig? Noen herrer vil sikkert likevel komme på grunn av navnet, til tross for at de ikke har kvinners anatomi.

Om du ikke helt skjønner, kan du kontakte meg, så skal jeg fortelle deg at du har problemer. Forklaringen vil trolig ta lang tid og være svært omfattende  ;-)
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar